Eén keer per maand op maandagochtend van 11.00 tot 12.00 heeft Humanitas Prostitutie Maatschappelijk Werk (PMW) een spreekuur bij Door2Door.

PMW biedt hulp aan sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel in Rotterdam en omgeving. We bieden een luisterend oor voor iedereen die met seks geld verdient. Mocht je rondlopen met een bepaald probleem, dan denken we graag met je mee om een oplossing te vinden.
Er werken ervaren maatschappelijk werkers die kunnen helpen bij problemen en vragen die te maken hebben met het werken in de seksindustrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Schulden, vragen over verblijfsvergunningen, huisvestingsproblemen of omgaan met een dubbelleven.

We zien sekswerk, zolang je hier zelf voor kiest, als een vak en het is niet ons doel om sekswerkers uit de prostitutie te halen. Sekswerkers die zelf liever ander werk willen doen kunnen we ondersteunen bij het zoeken naar ander werk. Hiervoor hebben we een speciaal uitstapprogramma.

In het spreekuur kun je gewoon zonder afspraak langskomen. Je kunt terecht met korte, praktische vragen zoals hulp bij het lezen van een brief, ondersteuning bij het invullen van een formulier of om samen te bellen naar een instantie. Denk je erover om je aan te melden voor ondersteuning van PMW, maar wil je dit eerst eens rustig bespreken, kom dan gerust eens langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

De ondersteuning van PMW is altijd gratis.

Kijk op de activiteitenkalender wanneer wij aanwezig zijn.

Copyright © 2019 Door2Door