Mainline is een expertisepunt voor wat betreft drugs en gezondheid. Mainline respecteert ieders persoonlijke keuze om alcohol of drugs te gebruiken en zet zich in om de gezondheid en de kwaliteit van leven van drugsgebruikers te verbeteren.

Drugs- en alcoholgebruik tijdens het werk kunnen ervoor zorgen dat je meer durft, minder seksuele remmingen hebt en langer kunt doorgaan. Ook betalen klanten soms meer om samen te gebruiken. Maar seks onder invloed kan er ook voor zorgen dat je gevoelens naar de achtergrond verdwijnen en eerder kiest voor onveilige seks. Of diensten aanbiedt die je nuchter niet zou aanbieden.

Heb je vragen over drugs? Wil je meer weten over de relatie seks en drugs? Of over het combineren van verschillende drugs en alcohol? Wat do’s en don’ts zijn wanneer je veilig drugs wilt gebruiken tijdens je werk? Ga in gesprek met de medewerkers van Mainline. Zij verzorgen een interactieve avond op donderdag 8 oktober van 19:00 tot 21:00 uur.
Ook als je juist al veel weet, wordt je uitgedaagd mee te doen aan een spannend spel over seks, drugs & rock ’n roll. Deelnemers worden beloond!
Kom je ook?